Ecofleet Pro

Ecofleet Pro on edistynyt modulaarinen Internet-pohjainen GPS-paikannin ja kalustonhallintapalvelu, joka ei edellytä ylimääräisten ohjelmistojen asentamista tietokoneellesi.

Ecofleet Pro on modulaarinen ratkaisu - kaikki pääasialliset toiminnot voi laittaa päälle tai pois yksitellen - riippuen asiakkaan toiveista, toiminta-alasta tai tarvitusta palvelusta.

Ecofleet Pron standardimoduulit

  • Kartta - voit valita eri karttojen ja karttakerrosten välillä (tavallinen, satelliitti tai hybridi Google, OpenstreetMap jne.), joten saat tarvitsemasi näkymän.
  • Matkat ja päiväkirja - ajopäiväkirja voi täyttää itsensä automaattisesti. Sinun tarvitsee vain luoda säännöt (esimerkiksi jokainen matka työpäivinä klo 9-17 on työmatka). Työntekijät voivat myös muokata tai täyttää ajopäiväkirjaa.
  • Raportti - automatisoidut ja tarpeiden mukaiset raportit sähköpostiisi, systemaattinen kokonaiskuva tai tilastot ovat aina mukanasi kun tarvitset niitä.
  • Tapahtumat - Ecofleet ilmoittaa sinulle kiinnostavista tapahtumista sovelluksen välityksellä sekä sähköpostitse tai tekstiviestitse.