TIETOTURVA

NexCare Secure tietoturvapalvelu on nykypäivän yritystoiminnassa lähes pakollinen hankinta aina, kun yrityksellä on käytössä kiinteä Internet-liittymä. Suojaamaton lähiverkko on käytännössä tänäpäivänä hetkessä tietomurrettu. Tietoturvapalvelulla voit varmistaa että verkkoosi liikkuu vain sallittua liikennettä.

Internet on hyökkäyksiä täynnä, älä jätä verkkoasi suojaamatta.

NexCare Secure tietoturvaratkaisun avulla yrityksen ei tarvitse investoida omii laitteisiin eikä huolehtia palomuurin ylläpidosta. Kaikki palvelut ja laitteet saadaan kätevästi yhdellä kuukausimaksulla.

Meiltä löytyy ratkaisu jokaiselle yritysasiakkaalle, pienille ja keskisuurille yrityksille tarjoamme modulaarisen palvelun joka elää tarpeittesi mukaan. Suurempien yritysten ratkaisut suunnitellaan yhdessä.

Palveluun sisältyy aina:

  • Yrityksen verkosta lähtevän sinne tulevan liikenteen ohjaus tietoturvapalvelun kautta.
  • Rikkoutuneen laitteen vaihto, eli varalaite palvelu
  • Tietoturvapalvelun valvonta ja hallinta
  • Ratkaisun toteuttaminen yhdessä asiakkaan kanssa, konsultoiva myynti. 

Lisäpalvelut

WLAN-TOIMINNALLISUUS

Wlan-toiminnallisuus tarjoaa asiakkaalle lisäksi laitealustassa WLAN -ominaisuuden. Palvelu soveltuu esim. avokonttorin langattomaksi lähiverkoksi, silloin kun laitetila on konttorin välittömässä läheisyydessä. Langattoman lähiverkon nopeus on max. 450Mbit/s.

Langaton wlan -toiminnallisuus voidaan toteuttaa myös hajautettuna lisäpalveluna. Tukiasemia ei tällöin ole integroitu palomuuriin, vaan ne sijoitetaan kaikki eri puolille toimitilaa, laajemman peittoalueen saavuttamiseksi.

Varayhteys-toiminnallisuus (3G-verkko / kiinteä verkko)

Yrityksen / toimipaikan tietoliikenne voidaan varmistaa varayhteys-toiminnallisuudella pääliittymän vikaantuessa. Varayhteys voi olla 3G-mobiililiittymä tai esim. toisen operaattorin kiinteä laajakaistayhteys. Varsinaisen yhteyden vikaantuessa, liikenne siirtyy automaattisesti varayhteydelle.